BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 110,00 EUR
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00 -
Kontakt: 0911206600
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00, KONTAKT  0911206600

Alati

Za dobar posao važni su dobri alati. Ako odaberete kvalitetne alate, dodatni trošak je više nego vrijedan. Stoga ćete dobiti dulji vijek trajanja, već ćete i izbjeći puno frustracija. Za alatni ormar ili radionicu vrijedi obratiti pozornost na ručne alate koji su neophodni za sve vrste popravka i održavanja. Naš asortiman alata sadrži sve ono što će Vam ikad trebati od alata, tako da zavirite i pronađite nešto za sebe. U našoj kategoriji alata pronađite vrhunske proizvode koji će Vam uvijek biti na dohvatu ruke. Ono što posebno ističemo su vrijednost i kvaliteta našeg asortimana. Posebno izdvajamo: kategorije ručnog alata ( stege, čekići ,odvijači, klamerice, kliješta, škare, dlijeta , ručni ključevi ) oprema za radionu , mjerni alata te bitevi. Ukoliko se ne možete odlučiti, svakako nam se javite pa ćemo Vam pomoći sa odabirom

Pretraži alate po brandovima

Čekić bušilica

MOĆNI METABO ČEKIĆ KHE2660

Quick combi SDS-plus 880W

Čekić bušilica

Alati se kategoriziraju se na:

i na mnoge druge koje možete provjeriti klikom na link https://majstoralata.hr/alati/

U našem asortimanu možete pronaći isključivo svjetske poznate brendove poput:

Nastojimo pratiti trendove i svakodnevno ubacujemo nove proizvode i tražimo nove poznate brendove za suradnju i da za vas proširimo asortiman.

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.