BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 110,00 EUR
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00 -
Kontakt: 0911206600
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00, KONTAKT  0911206600

COVERGUARD

vodeća tvrtka na globalnom tržištu osobne zaštitne opreme (PPE).

KVALITETA PROIZVODA

COVERGUARD Safety je vodeća tvrtka na globalnom tržištu osobne zaštitne opreme (PPE). Posvećeni smo dizajniranju, proizvodnji i distribuciji širokog spektra jedinstvenih, originalnih, udobnih i pouzdanih proizvoda koji pružaju vrhunsku zaštitu za radnike diljem svijeta. Naša misija je osigurati sigurnost i dobrobit žena i muškaraca na radnom mjestu, te smo postali neprikosnoveni partner za organizacije koje cijene vrhunsku kvalitetu PPE-a. S kontinuiranim inovacijama i stručnošću, COVERGUARD Safety postavlja standarde u industriji, nudeći rješenja koja kombiniraju vrhunsku zaštitu sa stilom i udobnošću. Bez obzira na industriju ili radno okruženje, COVERGUARD Safety predstavlja pouzdanog saveznika u očuvanju sigurnosti i produktivnosti.

Nudimo STROJNI VEZ i PRINT na sve Coverguard proizvode

Personalizacija radne odjeće i ostalih korporativnih i promotivnih tekstilnih artikala strojnim vezom (štikom) se kao tehnika veže uz dugotrajnu postojanost apliciranih motiva.

U vlastitom postrojenju vršimo uslugu grafičke pripreme te izvedbu klasičnog ili 3D štika, apliciramo ambleme na radna odijela, flis, polo majice, kute, pregače, kape, ručnike i sve druge tekstilne artikle na koje želite prenijeti Vaš korporativni identitet ili promotivne poruke.

Sitotisak je najzastupljenija tehnika za aplikaciju loga na različite tekstilne proizvode iz promotivnog i korporativnog segmenta.

za više informacija slobodno nas kontaktirajte: 0911206600

Coverguard radna odjeća - EUROPSKA kvaliteta i sigurnost

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.