Prikazuje se svih 9 rezultata

Kapa GASTROMREŽICA

6,50  PDV uključen

Chef Zandana crna

Original price was: 10,50 €.Current price is: 8,90 €. PDV uključen

Kapa kuharska PRO LINE visoka

6,95  PDV uključen

Kapa ADRIATIC crna

12,95  PDV uključen

Kapa GASTRO muška classic kapetan

5,95  PDV uključen

Kapa ADRIATIC bijela

12,50  PDV uključen

Chef Zandana bijela

Original price was: 10,50 €.Current price is: 8,90 €. PDV uključen

Kapa Chef Turn-up crna

7,95  PDV uključen

Kapa Chef Turn-up bijela

10,50  PDV uključen

U svijetu gastronomije, svaki detalj igra važnu ulogu u stvaranju nezaboravnog iskustva. Naša kolekcija gastro kapa donosi vam ne samo zaštitu i funkcionalnost, već i eleganciju koja će dodati dubinu vašem kulinarskom identitetu.

Elegantni Dizajn koji Izdvaja

Naša linija gastro kapa pruža vam širok izbor dizajna i stilova, svaki sa svojim jedinstvenim karakterom. Bez obzira jeste li vlasnik restorana, kuhar u petzvjezdastom hotelu ili strastveni kućni kuhar, naći ćete gastro kapu koja se savršeno uklapa u vašu estetiku. Kvalitetni materijali i besprijekorno izrađeni detalji čine naše kape simbolom vašeg posvećenog pristupa.

Funkcionalnost Bez Kompromisa

Gastro kape iz naše kolekcije nisu samo modni dodatak. One su tu da vam pruže zaštitu i udobnost tijekom svake kulinarske avanture. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji se lako održavaju i pružaju prozračnost tijekom dužih radnih sati. Kapice za kosu koje ostaju na mjestu osiguravaju da se možete potpuno posvetiti kreiranju gastronomskih remek-djela.

Izgradite Profesionalni Identitet

Profesionalnost se očituje u svakom detalju. Naša gastro kapa nije samo komad odjeće, već sredstvo kojim gradite svoj prepoznatljivi kulinarski identitet. Kada nosite našu kapu, prenosite poruku da ste posvećeni svom zanatu i da svoj rad obavljate s ljubavlju prema hrani i kreativnosti.

Naručite Svoju Gastro Kapu Danas

Započnite svoj kulinarski put s dodatkom koji vas ne samo štiti, već i ističe. Naša kolekcija gastro kapa je pažljivo odabrana kako bi udovoljila vašim potrebama i stilu. Ne čekajte – naručite svoju gastro kapu i učinite je neizostavnim dijelom vaše profesionalne opreme. Dopustite da vaša strast prema kulinarstvu zasja kroz svaki aspekt vaše kuhinje.

Često Postavljana Pitanja o Gastro kapama

Naša ponuda uključuje raznoliku odjeću za kuhare i konobare, uključujući kuharske kute, konobarske košulje, radne hlače i druge profesionalne komade.

Naša odjeća za kuhare i konobare izrađena je od kvalitetnih materijala koji pružaju udobnost, izdržljivost i lako održavanje. Detaljne informacije nalaze se uz svaki proizvod.

Da, naša odjeća je dizajnirana za profesionalnu upotrebu u ugostiteljstvu. Materijali su odabrani kako bi se udovoljilo zahtjevima kuhara i konobara.

Većina naše odjeće za kuhare i konobare može se prati u stroju za pranje rublja. Preporučujemo provjeru uputa o pranju na etiketi.

Nudimo opciju personalizacije. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com

Preporučujemo da pratite tablicu veličina uz svaki proizvod kako biste odabrali odgovarajuću veličinu. Ako niste sigurni, kontaktirajte našu službu za korisnike.

Da, imamo politiku povrata. Detalji o povratu nalaze se na našoj stranici s uvjetima povrata.

Sve informacije o našim radnim jaknama dostupne su na našoj web stranici. Ako ne možete pronači određene informacije slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com