Prikazuje se svih 8 rezultata

Kapa GASTROMREŽICA

6,50  (48,97 kn) PDV uključen 1 EUR = 7,53450 HRK

Kapa GASTRO muška classic kapetan

5,95  (44,83 kn) PDV uključen 1 EUR = 7,53450 HRK

Kapa ADRIATIC crna

11,95  (90,04 kn) PDV uključen 1 EUR = 7,53450 HRK

Kapa kuharska PRO LINE visoka

6,95  (52,36 kn) PDV uključen 1 EUR = 7,53450 HRK

Chef Zandana crna

10,50  (79,11 kn) PDV uključen 1 EUR = 7,53450 HRK

Kapa ADRIATIC bijela

11,50  (86,65 kn) PDV uključen 1 EUR = 7,53450 HRK

Chef Zandana bijela

10,50  (79,11 kn) PDV uključen 1 EUR = 7,53450 HRK

Kapa Chef Turn-up crna

7,95  (59,90 kn) PDV uključen 1 EUR = 7,53450 HRK

U svijetu gastronomije, svaki detalj igra važnu ulogu u stvaranju nezaboravnog iskustva. Naša kolekcija gastro kapa donosi vam ne samo zaštitu i funkcionalnost, već i eleganciju koja će dodati dubinu vašem kulinarskom identitetu.

Elegantni Dizajn koji Izdvaja

Naša linija gastro kapa pruža vam širok izbor dizajna i stilova, svaki sa svojim jedinstvenim karakterom. Bez obzira jeste li vlasnik restorana, kuhar u petzvjezdastom hotelu ili strastveni kućni kuhar, naći ćete gastro kapu koja se savršeno uklapa u vašu estetiku. Kvalitetni materijali i besprijekorno izrađeni detalji čine naše kape simbolom vašeg posvećenog pristupa.

Funkcionalnost Bez Kompromisa

Gastro kape iz naše kolekcije nisu samo modni dodatak. One su tu da vam pruže zaštitu i udobnost tijekom svake kulinarske avanture. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji se lako održavaju i pružaju prozračnost tijekom dužih radnih sati. Kapice za kosu koje ostaju na mjestu osiguravaju da se možete potpuno posvetiti kreiranju gastronomskih remek-djela.

Izgradite Profesionalni Identitet

Profesionalnost se očituje u svakom detalju. Naša gastro kapa nije samo komad odjeće, već sredstvo kojim gradite svoj prepoznatljivi kulinarski identitet. Kada nosite našu kapu, prenosite poruku da ste posvećeni svom zanatu i da svoj rad obavljate s ljubavlju prema hrani i kreativnosti.

Naručite Svoju Gastro Kapu Danas

Započnite svoj kulinarski put s dodatkom koji vas ne samo štiti, već i ističe. Naša kolekcija gastro kapa je pažljivo odabrana kako bi udovoljila vašim potrebama i stilu. Ne čekajte – naručite svoju gastro kapu i učinite je neizostavnim dijelom vaše profesionalne opreme. Dopustite da vaša strast prema kulinarstvu zasja kroz svaki aspekt vaše kuhinje.

Često Postavljana Pitanja o Gastro kapama

Naša ponuda uključuje raznoliku odjeću za kuhare i konobare, uključujući kuharske kute, konobarske košulje, radne hlače i druge profesionalne komade.

Naša odjeća za kuhare i konobare izrađena je od kvalitetnih materijala koji pružaju udobnost, izdržljivost i lako održavanje. Detaljne informacije nalaze se uz svaki proizvod.

Da, naša odjeća je dizajnirana za profesionalnu upotrebu u ugostiteljstvu. Materijali su odabrani kako bi se udovoljilo zahtjevima kuhara i konobara.

Većina naše odjeće za kuhare i konobare može se prati u stroju za pranje rublja. Preporučujemo provjeru uputa o pranju na etiketi.

Nudimo opciju personalizacije. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com

Preporučujemo da pratite tablicu veličina uz svaki proizvod kako biste odabrali odgovarajuću veličinu. Ako niste sigurni, kontaktirajte našu službu za korisnike.

Da, imamo politiku povrata. Detalji o povratu nalaze se na našoj stranici s uvjetima povrata.

Sve informacije o našim radnim jaknama dostupne su na našoj web stranici. Ako ne možete pronači određene informacije slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com