BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 110,00 EUR
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00 
Kontakt: 0911206600
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00, KONTAKT  0911206600

Blog

Kupujete kosilicu za travu? Pogledajte najbolje modele ovih brendova

Kosilice za travu su neophodan alat za svakog vlasnika dvorišta ili vrta. Bez obzira na to kakvo imate područje, kosilica za travu će vam pomoći da održavate travnjak urednim i atraktivnim. U ovom članku ćemo pregledati neke od najboljih modela kosilica za travu od popularnih brendova poput Makite, Boscha, Villagera i Briggs & Strattona.

Makita kosilice za travu

Makita je poznati proizvođač alata koji proizvodi širok raspon proizvoda, uključujući i kosilice za travu. Jedan od najboljih modela koji nude je Makita DLM460Z , koja je pogodna za srednje i velike travnjake. Ova kosilica ima visokokvalitetni nož od nehrđajućeg čelika koji se lako može podešavati po visini, što vam omogućuje da kosite travu na željenu dužinu. Makita DLM460Z također ima ugrađenu LED svjetiljku koja vam omogućuje da kosite u mraku ili u slabim svjetlosnim uvjetima.

Bosch kosilice za travu

Bosch je još jedan popularni brend za alate koji proizvodi kvalitetne kosilice za travu. Jedan od najboljih modela je Bosch Rotak 37, koji ima visokokvalitetni nož od nehrđajućeg čelika koji vam omogućuje da brzo i učinkovito kosite travu. Rotak 37 također ima jedinstvenu Ergoflex ručku koja je ergonomski oblikovana kako bi vam omogućila udobno korištenje kosilice za duže vrijeme. Ova kosilica za travu također ima posebnu funkciju koja vam omogućuje da podešavate visinu košnje jednim pritiskom gumba.

Villager kosilice za travu

Villager je manje poznati proizvođač kosilica za travu, ali proizvodi kvalitetne modele koji su vrijedni pažnje. Jedan od najboljih modela je Villager Falcon 4111B, koji ima snažan Briggs & Stratton motor i veliki kapacitet košare za travu. Ova kosilica za travu također ima visokokvalitetni nož od nehrđajućeg čelika koji se lako može podešavati po visini, a također ima i sustav za samočišćenje koji vam omogućuje jednostavno čišćenje nakon uporabe.

Briggs & Stratton motori za kosilice za travu

Briggs & Stratton je još jedan poznati proizvođač motora za kosilice za travu, a njihovi motori se često nalaze u mnogim popularnim modelima kosilica drugih brendova. Njihovi motori su poznati po tome što su snažni i učinkoviti, a također su vrlo pouzdani i lako se održavaju. Jedan od najboljih modela kosilica za travu s Briggs & Stratton motorom je Husqvarna LC 140, koja ima četverotaktni motor s 140 cm³ zapremine i snagu od 1.8 kW. Ova kosilica za travu ima širinu košnje od 40 cm i visinu košnje koja se lako podešava.

Najbolji modeli kosilica za travu

Kad birate kosilicu za travu, postoje mnogi čimbenici koje treba uzeti u obzir, uključujući veličinu vašeg travnjaka, vrstu terena na kojem kosite, kao i osobne preferencije. Uz to, svaki brend nudi različite modele kosilica za travu s različitim značajkama i specifikacijama.

Neki od najboljih modela kosilica za travu koje možete odabrati uključuju:

Kada birate kosilicu za travu, uvijek je važno razmotriti vaše specifične potrebe i želje kako biste pronašli kosilicu koja će vam najbolje odgovarati.

Odabir prave kosilice može biti izazovan. Odabir brenda koji vam odgovara može biti važan korak u pronalaženju prave kosilice za vas. Makita, Bosch, Villager i Briggs & Stratton su svi poznati brendovi koji nude visokokvalitetne modele kosilica za travu. Uz odgovarajući odabir, kosilica za travu može vam olakšati održavanje urednog i atraktivnog travnjaka.

Podijelite sadržaj

Dodatni tekstovi

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.