Prikazuje se svih 15 rezultata

Muške hlače ADRIATIC crne

28,50  PDV uključen

Hlače pepito muške PRO LINE

24,90  PDV uključen

Hlače GASTRO muške classic

22,50  PDV uključen
Crna
Crnobijela

PR553 Kuharske hlače ‘ESSENTIAL’ , unisex

24,90  PDV uključen

Muške hlače ADRIATIC PRUGASTE

39,95  PDV uključen

Muške hlače ADRIATIC bijele

24,95  PDV uključen

PR555 Kuharske hlače ‘ESSENTIAL’ s džepovima, Crna, unisex

27,50  PDV uključen

PR554 Kuharske hlače ‘SLIM FIT’ , Crna, unisex

27,50  PDV uključen

Naramenice za hlače, crvene

12,50  PDV uključen
Crna
Indigo Denim

PR556 Kuharske hlače ‘ARTISAN’, unisex

27,90  PDV uključen

Naramenice za hlače, crne

12,50  PDV uključen

PR552 Kuharske hlače PULL-ON , unisex

27,90  PDV uključen

Naramenice za hlače, navy

12,50  PDV uključen

Naramenice za hlače, čelik boja

12,50  PDV uključen

Naramenice za hlače, smeđe

12,50  PDV uključen

U svijetu ugostiteljstva, izgled i praktičnost su ključni. Naša kolekcija muških hlača za kuhare i konobare pruža vam spoj visokokvalitetne izrade i modernog dizajna, omogućavajući vam da istaknete svoj profesionalni izgled uz udobnost potrebnu za vaš radni dan.

Profesionalan Izgled za Izazove Ugostiteljstva

Naše hlače za kuhare i konobare su pažljivo osmišljene kako bi zadovoljile potrebe muškaraca u ugostiteljstvu. Bez obzira radite li u kuhinji ili na posluživanju, naše hlače će vam omogućiti da izgledate profesionalno i samopouzdano. Klasični i suvremeni dizajni čine da se istaknete u svakoj situaciji.

Kvaliteta koja Održava Standard

Intenzivno radno okruženje zahtijeva odjeću koja može podnijeti izazove. Naše muške hlače za kuhare i konobare izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira na sve, naše hlače će zadržati svoj oblik i kvalitetu, čime ćete se osjećati sigurno i profesionalno.

Udobnost za Produktivnost

Vaša udobnost je ključna za učinkovit rad. Naše hlače osiguravaju da se osjećate ugodno tijekom cijelog radnog dana. Fleksibilni materijali omogućavaju slobodu pokreta, dok prilagodljive trake za pojas omogućavaju prilagodbu pasformi prema vašim preferencijama.

Unesite Profesionalnost i Komfor u Svaku Smjenu

Kako izgledate u poslu je važno, a naša kolekcija muških hlača za kuhare i konobare omogućuje vam da to postignete uz minimalne napore

Često Postavljana Pitanja - Kuharske bluze

Naša ponuda obuhvaća raznolike kuharske bluze i odjeću prilagođenu profesionalnim potrebama kuhara i uslužnih djelatnika.

Naše kuharske bluze i odjeća su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji kombiniraju izdržljivost i udobnost. Detalji o materijalima dostupni su uz svaki proizvod.

Većina naših kuharskih bluza i odjeće može se prati u stroju za pranje rublja. Preporučujemo pridržavanje uputa o pranju na etiketi.

Da, naša odjeća je dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe različitih uslužnih djelatnosti, uključujući ugostiteljstvo i druge industrije.

Nudimo opciju personalizacije. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com

Proučite detalje o svakom modelu i pratite upute za mjerenje kako biste odabrali pravu bluzu koja odgovara vašim potrebama.

Da, imamo politiku povrata. Detalji o povratu nalaze se na našoj stranici s uvjetima povrata.

Sve informacije o našim radnim jaknama dostupne su na našoj web stranici. Ako ne možete pronači određene informacije slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com