Prikazuje se svih 15 rezultata

Bijela
Crna

Kuharska bluza muška ADRIATIC 2 reda gumba

30,95  PDV uključen
Bijela
Crna

Kuharska bluza muška ADRIATIC

29,95  PDV uključen
Bijela
Crna

Kuharska bluza kratka unisex Chef 2 reda gumba, PR902

25,90  PDV uključen
Bijela
Crna

Kuharska bluza kratka unisex Chef, PR900

19,95  PDV uključen
Bijela
Crna

Kuharska bluza unisex Chef, PR901

20,95  PDV uključen

Kuharska bluza kratka muška Chef crna, PR656

27,90  PDV uključen
Bijela
Crna
Indigo Denim

PR906 Kuharska bluza s kratkim rukavima s patentnim zatvaračem, unisex

26,50  PDV uključen

PAMUČNA TUNIKA KRATKIH RUKAVA, UNISEX

17,95  PDV uključen

Bluza GASTRO muška classic

24,50  PDV uključen
Bijela
Crna

PR661 Kuharska bluza ‘CUISINE’ s dugim rukavima, unisex

24,90  PDV uključen
Bijela
Crna

PR664 Kuharska bluza s kratkim rukavima na kopčanje, unisex

24,50  PDV uključen

Bluza muška PRO LINE

25,50  PDV uključen
Bijela
Crna

PR665 Muška kuharska bluza s dugim rukavima na kopčanje

26,50  PDV uključen
Bijela
Crna

PR657 Kuharska bluza s dugim rukavima, unisex

26,90  PDV uključen
Bijela
Crna

Kuharska bluza unisex Chef 2 reda gumba, PR903

27,90  PDV uključen

U svijetu kulinarstva, izgled i udobnost su ključni faktori za stvaranje vrhunskog kulinarskog iskustva. Naša kolekcija muških kuharskih bluza kombinira vrhunsku kvalitetu izrade s funkcionalnošću i stilom, kako biste se istaknuli u svojoj kuhinji.

Profesionalni Izgled koji Ispunjava Očekivanja

Naša paleta muških kuharskih bluza pruža vam raznovrsne opcije za postizanje profesionalnog izgleda. Bez obzira radite li u restoranu, kafiću ili vlastitoj kuhinji, naše kuharske bluze će vas istaknuti svojim čistim dizajnom i krojevima koji odražavaju vašu posvećenost poslu.

Kvalitet za Intenzivnu Upotrebu

Kuharski posao zahtijeva odjeću koja može izdržati izazove svakodnevnog rada. Naše muške kuharske bluze izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i česte pranje. Ovo osigurava da vaša kuharska bluza zadrži svoju boju i oblik čak i nakon brojnih radnih sati.

Funkcionalnost za Kulinarske Majstore

Kuharske bluze koje nudimo nisu samo estetski privlačne, već su i izrazito funkcionalne. Dodatni džepovi pružaju vam prostor za odlaganje kuhinjskih alata i sitnica, dok se kvalitetno tkanje osigurava da vam je udobno i užurbanim trenucima tijekom pripreme jela.

Naručite Svoju Mušku Kuharsku Bluza danas

Ako želite podići svoj profesionalni izgled u kuhinji, naša kolekcija muških kuharskih bluza je pravi izbor. Svaka bluza predstavlja spoj praktičnosti i stila, pružajući vam povjerenje i udobnost dok stvarate gastronomske čarolije.

Često Postavljana Pitanja - Hlače za kuhare i konobare

Naša kolekcija uključuje raznovrsne hlače prilagođene potrebama kuhara i konobara. Ponuda obuhvaća različite stilove, dužine i materijale.

Naše hlače su izrađene od kvalitetnih materijala koji kombiniraju izdržljivost i udobnost. Detalji o materijalima i njihovim karakteristikama dostupni su uz svaki proizvod.

Većina naših hlača može se prati u stroju za pranje rublja. Preporučujemo pridržavanje uputa o pranju na etiketi za očuvanje kvalitete.

Naše hlače su pažljivo oblikovane kako bi pružile udobnost i slobodu kretanja. Krojevi se razlikuju ovisno o stilu hlača.

Nudimo opciju personalizacije. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com

Proučite detalje o svakom modelu i veličine te pratite upute za mjerenje kako biste odabrali prave hlače koje odgovaraju vašim potrebama.

Da, imamo politiku povrata. Detalji o povratu nalaze se na našoj stranici s uvjetima povrata.

Sve informacije o našim radnim jaknama dostupne su na našoj web stranici. Ako ne možete pronači određene informacije slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com