Prikazuje se svih 16 rezultata

Siva
Boja pijeska

Radni kombinezon JIMMY

24,95 29,95  PDV uključen

Radni kombinezon NAVY II plavo/sivi

49,95  PDV uključen

Radni kombinezon PADDOCK II sivo/narančasti

49,95  PDV uključen

Odijelo PU REGEN plavo

46,50  PDV uključen

Ogrtač PVC RAINY zeleni

8,50  PDV uključen

Ogrtač poliamid KISHA plavi

11,90  PDV uključen

Ogrtač PVC RAINY žuti

8,50  PDV uključen

Unisex radni ogrtač, royal plava

18,90  PDV uključen

Odijelo poliamid KISHA plavo

14,95  PDV uključen

Radni kombinezon BEAVER

99,00  PDV uključen

Signalizirajuće Hi-viz kišno odijelo HI-WAY žuto/plavo

49,90  PDV uključen

Odijelo PVC RAINY zeleno

11,50  PDV uključen

Odijelo poliamid KISHA zeleno

14,95  PDV uključen

Odijelo PVC RAINY žuto

11,50  PDV uključen

Unisex radni ogrtač, bijeli

18,90  PDV uključen

Odijelo poliamid KISHA žuto

14,95  PDV uključen
Radni prsluci i veste za sve vrste majstora!

Radni kombinezoni

Ponuda radnih odijela i kombinezoni u asortimanu Majstor Alata uz dostavu na području cijele Hrvatske. Veliki izbor kombinezona za muškarce i žene održavat će vašu odjeću čistom dok ste u radionici ili na radnom mjestu. Značajke variraju od prozračne tkanine i elastičnih manžeta, do preklopne kapuljače i više džepova, pružajući mnoštvo mogućnosti za odabir. Raspon radnih kombinezona ima niz veličina i stilova koji odgovaraju vašim potrebama.Radna odijela i kombinezoni po akcijskim cijenama koja sa zadovoljstvom svakodnevno koristite uz sigurnost kvalitete. Radna odjeća dolazi sa više funkcionalnih džepova za olakšavanje svakodnevnog rada.

lacuna logo

Nudimo STROJNI VEZ i PRINT

Personalizacija radne odjeće i ostalih korporativnih i promotivnih tekstilnih artikala strojnim vezom (štikom) se kao tehnika veže uz dugotrajnu postojanost apliciranih motiva.

U vlastitom postrojenju vršimo uslugu grafičke pripreme te izvedbu klasičnog ili 3D štika, apliciramo ambleme na radna odijela, flis, polo majice, kute, pregače, kape, ručnike i sve druge tekstilne artikle na koje želite prenijeti Vaš korporativni identitet ili promotivne poruke.

Sitotisak je najzastupljenija tehnika za aplikaciju loga na različite tekstilne proizvode iz promotivnog i korporativnog segmenta.

za više informacija slobodno nas kontaktirajte: 0911206600 ili pogledajte na linku

Često Postavljana Pitanja - Radna odijela i kombinezoni

Naša kolekcija radnih odijela i kombinezona obuhvaća različite stilove i funkcionalnosti, prilagođene različitim profesionalnim potrebama.

Naša radna odijela i kombinezoni izrađeni su od kvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i udobnost tijekom rada. Detalji su navedeni uz svaki proizvod.

Naša radna odijela i kombinezoni dizajnirani su za udobnost i praktičnost. Imaju funkcionalne značajke poput džepova i pojačanja na kritičnim mjestima.

Većina naših radnih odijela i kombinezona može se prati u stroju za pranje rublja. Preporučujemo pridržavanje uputa o pranju.

Nudimo opciju personalizacije. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com

Da, imamo politiku povrata. Detalji o povratu nalaze se na našoj stranici s uvjetima povrata.

Sve informacije o našim radnim jaknama dostupne su na našoj web stranici. Ako ne možete pronači određene informacije slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com