Prikazuje se svih 8 rezultata

Radne kratke hlače ATLAS

Original price was: 29,50 €.Current price is: 23,90 €. PDV uključen

Kratke radne hlače muške RANGER WX6, tamno sive

Original price was: 38,90 €.Current price is: 22,50 €. PDV uključen

Radne kratke hlače NAVY plavo/sive

29,90  PDV uključen
Majstor Alata Plava
Majstor Alata Siva

Kratke radne hlače muške WOODY W05

26,50  PDV uključen

Radne kratke hlače PADDOCK II sivo/narančaste

28,90  PDV uključen
Majstor Alata Plava
Dizajn Bez Naslova Sivo plava
Dizajn Bez Naslova Sivo zelena

Radne hlače kratke NORTH TECH

31,50  PDV uključen

Radne bermude NAVY II plave

25,90  PDV uključen

Radne bermude PADDOCK II sive

25,90  PDV uključen
Radne kratke hlače - top kvaliteta, najbolja cijena

Radne kratke hlače - top kvaliteta, najbolja cijena

Naša kolekcija radnih kratkih hlača donosi vam spoj udobnosti i funkcionalnosti koji će vas oduševiti. Bez obzira na radno okruženje, naše kratke hlače su savršen izbor za produktivan dan uz praktičan dizajn.

Udobnost koja Poboljšava Radnu Učinkovitost

Naše radne kratke hlače izrađene su s naglaskom na udobnost. Kvalitetni materijali pružaju laganost i prozračnost, čineći ih idealnim za duže radne sate. Udobnost koju pružaju će vas podržati tijekom cijelog dana.

Funkcionalni Dizajn za Svaku Zadaću

Naše radne kratke hlače dolaze s pametnim značajkama koje olakšavaju svakodnevne zadatke. Dodatni džepovi za alate, prilagodljivi pojasevi i pojačana izdržljivost čine ih nezamjenjivim dijelom vaše radne opreme.

Izdržljive za Rad u Zahtjevnim Okolnostima

Radno okruženje može biti izazovno, ali naše radne kratke hlače su spremne za sve. Izrađene od kvalitetnih materijala, izdržljive su i otporne na habanje i trošenje. Ove hlače će vam pružiti pouzdanost i trajnost.

lacuna logo

Nudimo STROJNI VEZ i PRINT

Personalizacija radne odjeće i ostalih korporativnih i promotivnih tekstilnih artikala strojnim vezom (štikom) se kao tehnika veže uz dugotrajnu postojanost apliciranih motiva.

U vlastitom postrojenju vršimo uslugu grafičke pripreme te izvedbu klasičnog ili 3D štika, apliciramo ambleme na radna odijela, flis, polo majice, kute, pregače, kape, ručnike i sve druge tekstilne artikle na koje želite prenijeti Vaš korporativni identitet ili promotivne poruke.

Sitotisak je najzastupljenija tehnika za aplikaciju loga na različite tekstilne proizvode iz promotivnog i korporativnog segmenta.

za više informacija slobodno nas kontaktirajte: 0911206600 ili pogledajte na linku

Često Postavljana Pitanja - Radne kratke hlače

Naša kolekcija radnih kratkih hlača obuhvaća različite stilove i funkcionalnosti, prilagođene profesionalnim potrebama u toplijim uvjetima.

 

Naše radne kratke hlače izrađene su od kvalitetnih materijala koji kombiniraju izdržljivost i udobnost. Detalji su navedeni uz svaki proizvod.

Naše radne kratke hlače dizajnirane su za slobodu pokreta i udobnost. Imaju funkcionalne značajke poput praktičnih džepova i pojačanja.

Većina naših radnih kratkih hlača može se prati u stroju za pranje rublja. Preporučujemo pridržavanje uputa o pranju.

Nudimo opciju personalizacije. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com

Naše košulje su pažljivo oblikovane kako bi pružile udobnost i stilski izgled. Kroj se može razlikovati ovisno o stilu košulje.

Da, imamo politiku povrata. Detalji o povratu nalaze se na našoj stranici s uvjetima povrata.

Sve informacije o našim radnim jaknama dostupne su na našoj web stranici. Ako ne možete pronači određene informacije slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com