BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 110,00 EUR
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00 
Kontakt: 0911206600
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00, KONTAKT  0911206600

Rezne ploče

Rezne ploče za brusilicu su izuzetno važni dijelovi brusilica koji se koriste za obradu različitih vrsta materijala, uključujući metale, drvo, kamen i plastiku. One su dizajnirane tako da osiguravaju preciznost, učinkovitost i sigurnost tijekom rada.

Postoji širok raspon reznih ploča za brusilicu, svaka namijenjena za određene vrste materijala i aplikacija. Neki od najčešće korištenih tipova su:

  • Rezne ploče za metale: korištene za rezanje, brušenje i glodanje metala. One su izrađene od tvrdog materijala, kao što su diamant ili tungsten carbid, te su dizajnirane da izdrže visoke temperature i abraziju.
  • Rezne ploče za drvo: korištene za rezanje, glodanje i oblikovanje drva. One su izrađene od kvalitetnih materijala, kao što su carbide ili aluminij, te su dizajnirane da izdrže abraziju i vlagu.
  • Rezne ploče za kamen: korištene za rezanje, brušenje i glodanje kamena i keramike. One su izrađene od visokokvalitetnih materijala, kao što su diamant ili silicij, te su dizajnirane da izdrže visoke temperature i abraziju.

Rezne ploče za brusilicu dostupne su u različitim veličinama i oblicima, kako bi se prilagodili potrebama svakog korisnika. Oni se također mogu opremiti različitim dodacima, kao što su vodilice ili adapteri, kako bi se olakšala preciznost i sigurnost rada.

Izbor rezne ploče za brusilicu je važan za uspješno i sigurno obavljanje posla, te se preporučuje savjet stručnjaka u području brusilica i reznih ploča za odabir prave ploče za vaše potrebe.

Ističemo asortiman izdržljivih reznih ploča Norton koji  je posebno omiljen kod naših kupaca.  Naša ponuda obuhvaća iznimno kvalitetan i širok asortiman koji odgovara svim proračunima i zahtjevima.

Dijamantni diskovi često se koriste za rezanje betona i drugih zahtjevnih materijala, dok su INOX metalni diskovi odlični za ručne brusilice, kada je potrebna precizna kontrola. Odaberite ono što Vam najviše odgovara, a naravno za sva pitanja smo Vam na raspolaganju, obratite nam se s povjerenjem.

Ukoliko nešto od brusno reznog asortimana ne pronalazite na stranici, slobodno se javite na majstoralata@gmail.com kako bi pronašli ono što Vam treba.

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.