Prikazuje se jedan rezultat

Sprej za zaleđivanje 400 ml, sprej

39,99 kn (5,31 €) PDV uključen

U našem širokom asortimanu tehničke kemije za automobil pronađite vrhunske aditive, proizvode za servisiranje klima uređaja i elektriku, te visoko kvalitetne proizvode za zaštitu podvozja po akcijskim cijenama. Kombinacija ovih proizvoda je upravo ono što automobilu produžuje životni vijek, a Vama ugodan boravak u njemu i neprocjenjivo uživanje u vožnji.
Kako bi kod vašeg automobila postigli bolju učinkovitost, manju potrošnju te veću snagu i rad motora doveli u besprijekorno stanje, za Vas smo izdvojili visoko kvalitetne aditive za dizel i benzin te aditiv za čišćenje filtera krutih čestica.
Svjesni smo važnosti klima uređaja u automobilu u ljetnim mjesecima. Kako bi mogli uživati u rashlađenoj unutrašnjosti automobila važno je odabrati viskokokvalitetne proizvode za servis klime, stoga za Vas iz našeg asortimana po povoljnim cijenama posebno izdvajamo čistač sistema za hlađenje, ulje za uređaj za servis klime, sredstvo za brtvljenje hladnjaka , te veliki izbor kompresijskih ulja za podmazivanje kompresora i sistema klima uređaja.
Proizvodi koji garantiraju visoku učinkovitost kod zaštite podvozja vašeg automobila od korozije i udara kamenčića u našem asortimanu po vrlo pristupačnim cijenama. Zaštitite podvozje automobila na vrijeme i odaberite naše proizvode sa punim povjerenjem.