Prikazuje se svih 8 rezultata

Set za popravak – stolarski vosak čvrsti

145,00  PDV uključen

Set stolarski vosak trend boje, 20 kom

51,50  PDV uključen

Set stolarski vosak u štapiću crno-bijeli, 20 kom

51,50  PDV uključen

Set stolarski vosak u štapiću, meki, 44 komada

85,00  PDV uključen

Set stolarski vosak standardne boje, 20 kom

51,50  PDV uključen

Set stolarski vosak čvrsti tapecirani namještaj, 20 kom

91,50  PDV uključen

Set stolarski vosak u štapiću, meki, 10 komada

51,50  PDV uključen

Set stolarski vosak čvrsti crno-bijeli, 20 kom

91,50  PDV uključen

Stolarski vosak brzo i trajno uklanja velika oštećenja na površini i na rubu područja, poput udubljenja, pukotina, dubokih ogrebotina, većih čvorova, rupa od vijkaka, stražnjica ili tlačnih točaka koji su izloženi velikim trošenjima. Brzo-stvrdnjavajući vosak je specijalni prizvod za profesionalni popravak matiranih i poliranih površina od drveta ili plastike.

U asortimanu Majstor Alata nudimo mekani i čvrsti stolarski vosak u štapićima. Koriste se za brze popravke drvenih i plastičnih površina. Nalazi svoju primjenu kod svakog majstora koji se bavi drvetom i njegovom obradom. Vrlo jednostavan za upotrebu i sa svojom jednostavnošću pomaže Vam u popunjavanju manjih pukotina u drvetu. Jednostavno se nanosi, brzo se suši, te je odmah spreman za daljnju upotrebu.

Veliki izbor boja kako bi pogodili upravo boju Vašeg drveta omogućuje Vam da popravite udubljenja i pukotine bez da one kasnije budu vidljive golim okom. U našem širokom asotimanu stolarskog voska u štapiću pronađite upravo onaj koji Vama odgovara, odlične cijene su tu, i sve što trebate je odabrati boju . Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno se obratite s punim povjerenjem.

Također u ponudi imamo i profesionalne setove za sve majstore i one koji žele to postati po atraktivnim cijenama.