Prikazuje se svih 12 rezultata

Držač vizira za antifon 31040

6,95  PDV uključen

Čepići za uši polyurethane s držačem

2,60  PDV uključen

Čepići za uši sa vezicom plavi

2,35  PDV uključen

Antifon MAX 200

6,50  PDV uključen

Antifon MAX 500

9,90  PDV uključen

Antifon MAX 400

7,50  PDV uključen

Antifon MAX700

14,95  PDV uključen

Antifon MAX340

12,95  PDV uključen

Čepići za uši polyrethane – 200kom

55,90  PDV uključen

Čepići za uši polypropylen – 500kom

69,95  PDV uključen

Antifon za ugradnju na kacigu žuti

10,95  PDV uključen

Čepići za uši EARLINE s vezicom poliuretan(1 par) -150kom

45,00  PDV uključen

Zaštita sluha vrlo je važna i potrebna je na bučnom radnom mjestu, pomoći će vam da izbjegnete zvonjenje u ušima nakon dugog dana na poslu. Obavezno zaštitite uši proizvodima za zaštitu od buke iz ovog velikog raspona zaštite od buke. Nudi ogroman izbor i različite razine zaštite koje bi vam trebale, ovisno o radnom mjestu.
Zaštita sluha kod izloženosti radnika buci javlja se rizik od oštećenja sluha te se ovisno o stupnju izloženosti provodi zaštita uporabom prikladnih štitnika za uši – antifona i čepića za uši. Ako vam je radno okruženje bučno, zaštita  je apsolutno neophodna stoga u našem asortimanu odaberite upravo ono što Vam je potrebno.

Često Postavljana Pitanja - Zaštita sluha

Naša ponuda zaštite sluha obuhvaća različite tipove proizvoda, uključujući čepiće za uši, naglavne štitnike i elektroničke slušalice za smanjenje buke.

Zaštita sluha štiti vaše uši od buke i štetnih zvukova, čime se smanjuje rizik od gubitka sluha i drugih problema.

Odabir ovisi o okruženju rada i potrebama. Čepići za uši su praktični za kratkotrajne situacije, dok su naglavni štitnici i elektroničke slušalice bolji za dugotrajnu zaštitu.

Pravilno nošenje zaštite sluha ključno je za maksimalnu učinkovitost. Slijedite upute za postavljanje i pravilno nošenje proizvoda.

Neki proizvodi, poput elektroničkih slušalica, dizajnirani su za višekratnu upotrebu. Čepiće za uši obično treba zamijeniti nakon svake upotrebe.

Sve informacije o našim radnim jaknama dostupne su na našoj web stranici. Ako ne možete pronači određene informacije slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com