Prikazuje se svih 15 rezultata

Hlače pepito ženske PRO LINE

24,90  PDV uključen

Ženske hlače ADRIATIC crne

24,95  PDV uključen

Hlače GASTRO ženske classic

22,50  PDV uključen
Crna
Crnobijela

PR553 Kuharske hlače ‘ESSENTIAL’ , unisex

24,90  PDV uključen

Ženske hlače ADRIATIC bijele

24,95  PDV uključen

Ženske hlače ADRIATIC prugaste

39,95  PDV uključen

PR555 Kuharske hlače ‘ESSENTIAL’ s džepovima, Crna, unisex

27,50  PDV uključen

PR554 Kuharske hlače ‘SLIM FIT’ , Crna, unisex

27,50  PDV uključen
Crna
Indigo Denim

PR556 Kuharske hlače ‘ARTISAN’, unisex

27,90  PDV uključen

Naramenice za hlače, crvene

12,50  PDV uključen

PR552 Kuharske hlače PULL-ON , unisex

27,90  PDV uključen

Naramenice za hlače, crne

12,50  PDV uključen

Naramenice za hlače, navy

12,50  PDV uključen

Naramenice za hlače, čelik boja

12,50  PDV uključen

Naramenice za hlače, smeđe

12,50  PDV uključen

U svijetu ugostiteljstva, izgled i praktičnost su ključni za stvaranje nezaboravnog iskustva. Naša kolekcija ženskih hlača za kuharice i konobarice pruža vam kombinaciju visokokvalitetne izrade i modernog dizajna, omogućavajući vam da istaknete svoj profesionalni izgled uz udobnost potrebnu za cijeli radni dan.

Elegancija za Profesionalni Izgled

Naše hlače za kuharice i konobarice obuhvaćaju širok spektar stila i krojeva koji se prilagođavaju ženskoj figuri. Bez obzira jeste li u kuhinji ili na posluživanju, naše hlače će vam omogućiti da izgledate elegantno i profinjeno. Moderni dizajni čine da se istaknete i osjećate samopouzdano.

Kvaliteta koja Traje

Rad u ugostiteljstvu zahtijeva odjeću koja je izdržljiva i otporna na sve izazove. Naše hlače su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji pružaju trajnost i dugotrajnost. Bez obzira na intenzivnost vašeg rada, naše hlače će zadržati svoj oblik i kvalitetu, pružajući vam sigurnost i udobnost.

Udobnost za Produktivnost

Vaša udobnost je ključna za produktivnost tijekom radnog dana. Naše hlače osiguravaju da se osjećate ugodno i slobodno krećete. Fleksibilni materijali omogućavaju slobodu pokreta, dok prilagodljive trake za pojas omogućavaju prilagodbu pasformi prema vašim preferencijama.

Unesite Eleganciju i Komfor u Vašu Radnu Praksu

Vaša odjeća odražava vašu strast i profesionalnost. Naša kolekcija ženskih hlača za kuharice i konobarice omogućava vam da izrazite svoj stil s udobnošću koja vas podržava tijekom cijelog radnog dana.

Često Postavljana Pitanja - Kuharske bluze

Naša ponuda obuhvaća raznolike kuharske bluze i odjeću prilagođenu profesionalnim potrebama kuhara i uslužnih djelatnika.

Naše kuharske bluze i odjeća su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji kombiniraju izdržljivost i udobnost. Detalji o materijalima dostupni su uz svaki proizvod.

Većina naših kuharskih bluza i odjeće može se prati u stroju za pranje rublja. Preporučujemo pridržavanje uputa o pranju na etiketi.

Da, naša odjeća je dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe različitih uslužnih djelatnosti, uključujući ugostiteljstvo i druge industrije.

Nudimo opciju personalizacije. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com

Proučite detalje o svakom modelu i pratite upute za mjerenje kako biste odabrali pravu bluzu koja odgovara vašim potrebama.

Da, imamo politiku povrata. Detalji o povratu nalaze se na našoj stranici s uvjetima povrata.

Sve informacije o našim radnim jaknama dostupne su na našoj web stranici. Ako ne možete pronači određene informacije slobodno nas kontaktirajte na 0911206600 ili na majstoralata@gmail.com