Makita

Makita aku bušilica

Makita bušilice

Pogledaj ponudu
Makita aku udarna bušilica

Udarni čekić

Pogledaj ponudu
Makita akumulatorska kružna pila DHS660Z

Makita pile

Pogledaj ponudu
DGA452Z

Makita flekserice

Pogledaj ponudu
Makita baterije

Makita baterije i punjačo

Pogledaj ponudu
Makita aku udarni odvijač dtw301z

Makita udarni odvijač

Pogledaj ponudu

Makita Aku alati

Makita ostali pribor i alati

3 godine jamstva!*

*1+2 jamstvo. Produljite potpuno besplatno osnovno jamstvo za dodatne 2  u roku od 4 tjedna od datuma kupnje, osim čavlarica, kompresora, generatora, osobna zaštitna oprema i visokotlačni perači, jamstvo je 1 godina.

Jamstvo možete produljiti ovdje.

Izdvojeni Makita proizvodi

Makita akumulatorska bušilica-odvijač (14,4V, Li-ion, 2×1.3Ah) DF347DWE

1.025,00 kn (136,04 €) PDV uključen

Makita elektronički odvijač (570W, 0-6000okr/min) FS6300R

1.059,00 kn (140,55 €) PDV uključen

Makita GA5040RZ1 kutna brusilica (1100W, 125mm, SJS)

925,00 kn (122,77 €) PDV uključen

Makita alati

Majstor Alata ponosni je distributer Makita električnih i aku alata, jedne od najpoznatijih marki alata u svijetu. Ove proizvode mnogi vole širom svijeta zahvaljujući iznimnoj kvaliteti i performansama, a s godinama postaju samo sve bolji.

Raspon varira od bežičnih električnih alata do ručnih alata DIY, pribora za električne alate i vanjske vrtne opreme. Poznati su po tehnologiji motora bez četkica, koja je bez premca po pitanju snage. Nećete biti razočarani našom ponudom Makita kružnih pila, baterija i udarnih bušilica- plus mnogo više! Također možete kupiti posebne Makita asortimane na Majstor Alata- a za sva pitanja Vam stojimo na raspolaganju

Kod registracije Li-ion baterije morati ćete upisati dva serijska broja kao što je to pokazano na slici. Ukoliko imate stariju bateriju sa samo jednim serijskim brojem, sustav će to prihvatiti.

Vaše Makita alate možete registrirati i produžiti im jamstveni rok na web strani www.makita.hr. Odaberite poveznicu produljena garancija.

Kada  odaberete  opciju,  biti  ćete upućeni  u  novi prozor  gdje  će se od Vas tražiti  da  upišete  korisničko  ime  i zaporku  ili  da se registrirate (ukoliko  nemate korisnički  račun). 

Nakon  prijave,  birati  ćete  registraciju  alata  ili  Li-ion  baterija. Kod obje opcije morate unijeti  sve podatke  neophodne  za registraciju. 

Prije kupovine baterije za svoj Maktia alat, obavezno provjerite napon akumulatora. Nakon što znate napon akumulatora jednostavno odaberite željenu bateriju s potrebnim AH za rad.

Cijelu ponudu baterija možete pogledati na linku

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.