BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 110,00 EUR
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00 
Kontakt: 0911206600
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00, KONTAKT  0911206600

O nama

Majstor je mreža pokrenuta oko entuzijastičnog tima ljudi koji ima samo jednu viziju – postati najveća tvrtka u regiji koja osim prodaje proizvoda direktno surađuje sa svakim partnerom u direktnoj promociji njegova poslovanja kako bi zajedno rasli. Iz tog razloga Majstor mreža se sastoji iz Majstor Alata webshopa, Majstor Oglašavanja i Majstor Savjeta – trio koji spaja fizičke osobe i tvrtke te obrte na jednom mjestu i s jednim ciljem – kupiti samo najkvalitetnije proizvode i pronaći pouzdane izvođače radova. Kako bi osigurali da naši klijenti koriste samo najkvalitetnije materijale.

U više navrata smo čuli pitanje “Kako da dođem do vrhunskog alata, zaštitne opreme i sve ostaloga, ako nemam otvorenu firmu?” Planiranjem i istraživanjem tržišta dolazimo do zaključka da je to jako teško, jer i ona mjesta gdje je to dostupno su više bazirana na veleprodajne kupce.

Dok u trenutku kad smo čuli gore postavljeno pitanje nismo imali odgovor na njega, danas sa zadovoljstvom kao odgovor na to pitanje možemo reći Majstor Alata. Slušamo obitelj, prijatelje, poznanike i sve one oko nas, slušamo njihove potrebe i dajemo sve od sebe da pomognemo s odgovorima na bilo koje pitanje.

Vrhunskim asortimanom proizvoda tražimo načine i kombinacije da zadovoljimo potrebe malih i velikih, jer svi su nam jednako važni. Na našim stranicama svatko može pronaći nešto za sebe, bilo da ste velika tvrtka i pak hobi stručnjak u svojoj garaži, Majstor Alata nudi odgovor na sva pitanja.

Visokokvalitetna zaštitna odjeća, cipele i rukavice, vrhunski asortiman ručnog alata te proizvoda za građevinu i njegu automobila su svega par klikova udaljeni. Bez Vas naša misija ne bi bila uspješna, bez Vaših pitanja ne bi bili ovdje gdje smo sada. 

Imajte na umu jednu stvar,

Majstor Alata Vaš je alatničar.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na majstoralata@gmail.com ili klikom na kontakt.

 

Prodavatelj na internet stranicama majstoralata.hr je:

  • I.B.M. Value j.d.o.o.
  • Vinogradska 18
  • 34000 Dervišaga
  • OIB:15046324345, MBS: 030218770 Trgovački sud u Osijeku
  • Žiro račun internet trgovine IBAN: HR2123400091111017481

Tvrtka I.B.M. Value u svom portfoliu uz Majstor Alata drži brandove:

ona.hr – modni shop za žene

petcare.hr – pet shop za vaše ljubimce

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.