Nudimo STROJNI VEZ i PRINT na sve LACUNA proizvode

Personalizacija radne odjeće i ostalih korporativnih i promotivnih tekstilnih artikala strojnim vezom (štikom) se kao tehnika veže uz dugotrajnu postojanost apliciranih motiva.

U vlastitom postrojenju vršimo uslugu grafičke pripreme te izvedbu klasičnog ili 3D štika, apliciramo ambleme na radna odijela, flis, polo majice, kute, pregače, kape, ručnike i sve druge tekstilne artikle na koje želite prenijeti Vaš korporativni identitet ili promotivne poruke.

Sitotisak je najzastupljenija tehnika za aplikaciju loga na različite tekstilne proizvode iz promotivnog i korporativnog segmenta.

za više informacija slobodno nas kontaktirajte: 0911206600

strojni vez

Možemo otisnuti ili izvesti dizajn na bilo koji tekstil koji kupite od nas. Koristimo različite metode, od kojih svaka ima svoje prednosti i ograničenja. Najbolji način ovisi o mnogim čimbenicima kao što su količina proizvoda, broj boja u motivu, vaš proračun i materijal proizvoda.

Koristimo moderne strojeve i imamo iskusne tiskare koji mogu ispisati visokokvalitetne dizajne s mnogo boja.

Ako trebate pomoć u odabiru najbolje metode, pošaljite nam svoj dizajn na majstoralata@gmail.com ili nas nazovite na 0911206600 i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

ZANIMA VAS TISAK ILI VEZ?

-    Tiskamo od samo 1 komada ovisno o najprikladnijoj metodi
-    Dobit ćete kompletnu isporuku unutar 14 dana od potvrde mockup-a
-    Možemo osigurati tisak u više boja