BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 110,00 EUR
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00 
Kontakt: 0911206600
RADNO VRIJEME: 08:00-16:00, KONTAKT  0911206600

Aparati za varenje

Aparati za zavarivanje

Vrhunska ponuda po najboljoj cijeni!

KADA STVARI POSTANU OZBILJNE

Asortiman XT je nova linija aparata za zavarivanje tvrtke Telwin s "eXTreme" karakterom. Moćni i jaki, napravljeni su za zavarivače koji se ne suzdržavaju u najzahtjevnijim poslovima i najneprijateljskijim okruženjima.

Ako tražite izvrsne performanse, XT je savršen izbor kada stvari postanu ozbiljne, s poslom koji predstavlja izazov za vaše sposobnosti. Posebno je za sve vas koji ste oduvijek sanjali o tome da nadmašite uobičajene rezultate: više nemate izgovora, uđite u istinski moćan svijet.

EKSTREMNA SILA U DETALJIMA

aparati za varenje

POTENCIOMETRI

Najjednostavnije podešavanje, čak i s rukavicama.

METALNA RUČKA

Za sigurno i čvrsto držanje.

UTIČNICA d.50

Jamči učinkovitost za profesionalce.

ANTIŠOK BRANIK

protiv udaraca i teških uvjeta. Garantira izdržljivost

Tehnologija XT tvrtke Telwin dizajnirana je za rješavanje bilo koje vrste scenarija i olakšavanje svakodnevnih operacija. Technology XT je linija robusnih, čvrstih, pouzdanih, funkcionalnih i iznad svega sigurnih aparata za zavarivanje. MPGE (Multi Protection for MotorGenerator) modeli imaju višestruki sustav zaštite koji kontrolira valnu duljinu, prisutnost filtara protiv ulaznih vršnih vrijednosti i stabilizaciju oscilacija. Daljnje jamstvo tvrtke Telwin za osiguranje performansi proizvoda kada se koristi s motornim generatorom. CE model zavariva celulozne i aluminijske elektrode.

XT zavaruje sve vrste elektroda, rutilne, bazične, nehrđajući čelik, lijevano željezo i (model 238) čak i celulozu i aluminij. Jamči izvrsne performanse s napajanjem iz motornog generatora s varijacijama napona +/- 15%. Također zavari u TIG s DC i scratch startom, ili s DC i LIFT startom (Advance model). Dopustite sebi da se iznenadite.

MIG/MAG aparati za varenje su široko primjenjiva vrsta aparata za varenje. Riječ je o uređajima koji vare u prisutnosti inertnog plina (MIG – Argon), aktivnog plina (MAG – CO2) ili zaštitne mješavine plinova gdje zaštitna atmosfera koju tvore plinovi štiti od zagađenja.

Riječ je o vrlo popularnoj metodi zavarivanja koja je prikladna za sve vrste materijala, a ovisno o uređaju riječ je o automatskim ili poluatomatskim uređajima za zavarivanje. Dodatne prednosti MIG/MAG aparata za varenje su širok raspon debljina varenja, materijala i mješavina plinova koji se koriste pri zavarivanju.

Pregledajte ponudu MIG/MAG aparata

TIG aparati za varenje funkcioniraju na principu korištenja netaljive volfram (tungsten) elektrode i radnog komada gdje zaštitna mješavina plinova štiti elektrodu i talinu. TIG zavarivanjem postiže se vrlo kvalitetan zavar uz stabilan električni luk pri varenju.

Kod TIG aparata za varenje razlikujemo zavarivanje prema izvoru struje. Istosmjerna struja (DC), koristi se za varenje nehrđajučeg čelika (INOX), neleguriranih i niskoleguriranih čelika. Izmjenična struja koristi se za varenje aluminijevih i magnezijevih legura. TIG aparati za varenje se stoga prodaju u DC, AC ili često u kombiniranim AC/DC izvedbama koje možete pronaći u našoj ponudi.

Pregledajte ponudu TIG aparata

REL (ručni elektrolučni) aparati za varenje su najrašireniji tip aparata za varenje, riječ je o aparatima koji koriste obložene elektrode kao dodatni materijal prilikom zavarivanja. REL postupak zavarivanja se u pravilu koristi za čelik, ali je primjenjiv i na druge metale uz posebne elektrode.

Drugi naziv koji se ponekad koristi za istu kategoriju uređaja su MMA aparati za varenje (riječ je o engleskoj kratici za Manual Metal Arc).

Pregledajte ponudu REL aparata

U našoj ponudi pronađite široki asortiman Telwin i Deco aparata po akcijskim cijenama.

Ponudu MIG/MAG, REL i TIG aparata pogledajte na linku – aparati za varenje.

Sign in

No account yet?

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.